JvR

Waarom jouw focus niet zou moeten liggen op omzet, maar op winst

Omzet zegt eigenlijk heel weinig als je de rest niet duidelijk hebt

Cijfers

Omzet is leuk, maar winst is nog véél leuker

Mindset

Een connected mindset voor de beste resultaten

Planning

Een werkend en compleet plan om al je doelen te behalen
Mijn strategie, mijn manier

Ben jij ook zo gefocust op omzet?

 

Je bent zeker niet de enige, maar wel één van de weinige die over een paar minuten snapt waarom je beter op iets anders kunt focussen.

Hoe meer klanten, hoe hoger je omzet... toch?

Als het goed is wel, maar is het ook, hoe meer klanten, hoe hoger je winst? Het antwoord daarop is helaas vaak nee. 

Je ziet ze vast, net als ik vaak voorbij komen. De beloofde zoveel 'K' maanden wanneer je zus en zo doet. Omzet dus, geen winst.

Vaak komt er een flinke investering kijken bij het halen van die vele Euro maanden, zoals bijvoorbeeld advertentiekosten, maar dat zorgt er dan ook vaak voor dat er van zo'n leuke omzet bar weinig overblijft als het om je winst gaat.


Beter dus om je focus te verleggen van de omzet naar de winst! Ik leg het je verder uit.

Omzet is leuk, maar winst is veel leuker

Focus op winst, want je omzet zegt eigenlijk geen reet..oeps..Geen reet dus!

Super leuk die omzet die je maakt, maar als je meer kosten maakt of in ieder geval veel kosten maakt dan blijft er onder aan de streep niets over en schiet je dus eigenlijk helemaal niets op met je werk. Ik ga er tenminste vanuit dat je voor jezelf bent begonnen om er goed van te kunnen leven of er misschien zelfs je droomleven van te kunnen leven.

Het is dus leuk om heel veel omzet te draaien, maar als er geen winst overblijft is het zonde van je werk, tijd en energie.

Belangrijk dus om winst te maken. Dit is het bedrag dat jij onderaan de streep in je bedrijf overhoudt en dus het bedrag waarvan jij iedere maand je boodschappen moet doen, je huur/hypotheek moet betalen en alle andere kosten moet betalen. Jij bent als zzp'er jouw bedrijf dus geen winst in je bedrijf is geen simpelweg geen boodschappen.

Omzet dus super belangrijk, maar je focus zou op je winst moeten liggen. Dan ga jij pas lekker verdienen en dan pas worden die zoveel 'K' maanden leuk, als het zoveel 'K' winstmaanden zijn. 

Wil jij leren hoe je een compleet en werkend winstplan maakt, pland en uitvoert?

Jouw winstplan, 

jouw succes

Jouw winstplan geeft je alle informatie, handvatten en inzichten die je nodig hebt om jouw business naar het volgende niveau te tillen. Waar velen toerekenen naar een omzetdoel ga jij aan de slag met je winstdoel als hoofdfocus. En ja, je omzetdoel komt aan bod, maar is enkel een hulpmiddel voor het behalen van jouw winstdoel.

Het winstplan bevat onder andere een concreet financieel plan, aangevuld met duidelijke doelen en actieplannen om je financiële doelen te behalen en je business precies zo neer te zetten als jij dat het liefste zou doen. Alles met als doel, winst maken.

Daarnaast is een goede, positieve (Money)Mindset Key om de beste resultaten te behalen en daarom ook een heel belangrijk onderdeel van jouw Winstplan.


Wil jij je focus verleggen en samen werken aan jouw persoonlijke winstplan?

Jouw winstplan compleet en je mindset connected

Kom volledig in de actiestand en ga aan de slag met Jouw Winstplan

Al mijn winstgevende kennis in één pakket

Business check-up

We beginnen bij het begin en nemen je bedrijf van a tot z door. Met de analyse kunnen we gericht gaan kijken naar de positieve en minder positieve punten binnen jouw bedrijf. We leggen de pijnpunten bloot, bekijken de risico's binnen je fundament en gaan flink aan de slag met jouw plannen voor de toekomst en de stappen daar naartoe.

Cijfers in zicht

Wat heb je, wat wil je, wat heb je nodig, waar wil je naartoe. Door middel van verschillende rekenmodellen brengen we al je cijfers in kaart (je hoeft geen rekenwonder te zijn, want dat is allemaal voor je geregeld). Jouw huidige situatie is de basis om op verder te gaan en deze informatie is super belangrijk voor een succesvol winstplan.

Doelen stellen

Jouw winstdoel op nr. 1, gevolgd door een aantal andere financiële doelen. En daarna ook nog je andere doelen, zowel zakelijk als deels privé. Jij bent je bedrijf en jouw persoonlijke doelen hangen in zekere zin samen met jouw bedrijf. 

Doelen zonder plan zijn doelloos dus ook aan de uitwerking besteden we de nodig tijd en aandacht.

(Money)mindset change

Jouw mindset is cruciaal voor jouw succes en het succes van je bedrijf. Wanneer jouw mindset niet connected is met je bedrijf, je doelen, je dromen, je wensen en je verlangens, dan is de kans groot dat je mogelijkheden niet ziet, kansen laat liggen en niet precies dat bereikt wat jij het allerliefste zou willen.

Winstgevend plannen

Hoe alles samenkomt in één plan, compleet, concreet en passend bij jou en jouw bedrijf. Het is net als koken, met de juiste ingrediënten en een kloppend recept kan eigenlijk iedereen koken, maar de echte chefs gebruiken hun geheime ingrediënten, hun geheim, hun succes.

Jouw winstplan, jouw succes.

Boost je business en je netwerk

Extra: MoneyBoost Members Free

✅️ Altijd toegang tot alle gratis templates, checklists, infographics, e-books, trainingen, meetings, workshops, masterclasses en meer

✅️ Steeds meer content om jouw bedrijf op te bouwen, te laten groeien, te laten bloeien en te optimaliseren

✅️ Een groeiend netwerk om mee te connecten, want samen groeien gaat sneller

✅️ Veel aandacht voor jou als ondernemer, je mindset, jouw behoeften

✅ Alles op 1 plek

Maatwerk begeleiding om jouw business naar het volgende niveau te tillen.
€ 497,-
Nu € 197,-

Jouw Winstplan, de complete online training

  • Kan jouw winst wel een boost gebruiken?
  • Ben jij klaar om je mindset te veranderen en je focus te verleggen?
  • Ben je klaar om je bedrijf écht te laten groeien?


Jouw Winstplan, de complete online training geeft je alle documenten, informatie, handvatten en inzichten die je nodig hebt om jouw business naar het volgende niveau te tillen en je winst te verhogen.  

Veelgestelde vragen

Alles wat je wilt weten

Tijdinvestering

Hierin ben je helemaal vrij. Hoe groter jouw ambitie hoe groter jouw winstplan en dat zal ook wat meer van je tijd vragen. De training duurt 2 maanden en bij een gemiddelde inzet kun je rekening houden met 2-4 uur per week.
Alles wat je wilt weten

Investering in €

Deze 2 maanden durende online training kost voorlopig € 97,-. Je behoudt na de 2 maanden toegang tot de online training en de toegang tot MoneyBoost Members Free tot je opzegt.
Alles wat je wilt weten

Ik ben pas net begonnen, is dit ook wat voor mij?

Zeker! Ook als je net begonnen bent is het belangrijk om je plannen en mindset helemaal connected te hebben.

Alles wat je wilt weten

Krijg ik persoonlijke begeleiding?

Deze training is volledig online in de MoneyBoost Members omgeving en persoonlijke begeleiding is bij de online versie niet inbegrepen. Je hebt wel de mogelijkheid om te upgraden.
Alles wat je wilt weten

Wanneer kan ik starten?

Na aanmelden kunnen je direct aan de slag met het eerste deel van de training.
Alles wat je wilt weten

Is de hele training in één keer toegankelijk?

De training wordt in delen opengezet om ervoor te zorgen dat je maximaal resultaat haalt en in de juiste volgorde te werk gaat. Na 4 weken heb je toegang tot de gehele online training. Tegen die tijd heb je de basis van je Winstplan als het goed is al gemaakt.

Kom nu in de actiestand en maak jouw winstplan

Mijn strategie, mijn manier