Nog Meer info volgt snel, maar dit kan ik je nu zeggen

Dit traject zal voor het eerst van start gaan in januari 2023! Wil jij zeker zijn van een plekje? Meld je dan nu vast vrijblijvend aan om jezelf van een plek te verzekeren en als eerste op de hoogte te worden gebracht van alle ins en outs van het Business Boost Traject.


Er zijn in totaal 6 plekken beschikbaar. 

Deze 6 plekken zullen tegen een gereduceerd tarief worden aangeboden dus wacht niet te lang!

De volgende startmaand is april 2024.Dit wil je in ieder geval weten

Omdat dit traject nog volop in de opbouwende fase zit kan ik nog niet alle details met je delen, maar er zijn toch al een aantal belangrijke onderdelen die ik je niet wil onthouden.


Heb je vragen over dit traject? Stuur een mailtje naar info@jeskevanroekel.nl of een berichtje via WhatsApp.


Wil je graag op de hoogte gehouden worden van nieuwe trainingen, trajecten en andere bijzonderheden? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Details

Het Business Boost Traject duurt 15 maanden. Het eerste traject start in december 2023 en loopt tot en met februari 2025. We gaaN dus echt samen een commitment aan.

HET BUSINESS BOOST TRAJECT ZAL UITEINDELIJK € 14.997,- KOSTEN, MAAR VOOR DE EERSTE 6 DEELNEMERS € 4.997,-.
Naast een online leeromgeving is persoonlijk contact key tijdens dit traject, want we doen dit samen!
Er zullen 5 live-meetings zijn ergens in het midden van het land, zodat dit voor iedereen te doen is.
Naast heel veel 1-op-1 contact zullen er ook vaak groepsmomenten zijn waar vragen gesteld kunnen worden en waar interessante masterclasses worden aangeboden.
In 15 maanden tijd gaan we je bedrijf ontleden, analyseren en opnieuw opbouwen. Alles wat goed is, blijft goed en alles wat beter kan maken we beter. Wat niet oké is gooien we in een brainstorm en waar we geen gevoel meer bij hebben zetten we voorlopig in de ijskast om er later naar te kijken en misschien nieuw leven in te blazen. We laten geen onderdeel ongeroerd en gaan echt de diepte in. We bouwen jouw bedrijf rond jou en gebruiken jouw cijfers om de werkende aspecten nog beter te laten werken en de niet-werkende aspecten te laten werken. Dit klinkt misschien allemaal niet zo tijdrovend, maar die 15 maanden zijn echt zo voorbij! 


Ben jij klaar om weer helemaal terug te gaan naar je eigen manier van ondernemen en je eigen strategie vorm te geven, zodat jouw bedrijf jouw weer past als die toffe, fijne jas waar het allemaal mee begon?


Ik gun het jou, maar gun je het jezelf ook?

Je wil echt wel bij die eerste 6 boosters horen!

Voor de eerste 6 deelnemers aan dit traject is de investering € 4.997,-. Je ontvangt uiteraard voor dit geld wel het gehele traject met alle toffe bijkomstigheden! Het enige wat ik daarvoor graag van je zou willen is feedback en een recensie, zodat ik het traject verder kan optimaliseren. Geen verdere addertjes of kleine lettertjes, beloofd!

Mis niets en meld je aan voor de nieuwsbrief