Mijn strategie, mijn manier

Over ons

Mijn naam is Jeske van Roekel en sinds 2018 ben ik ondernemer. Ik begon voor de vrijheid en het kunnen doen wat ik leuk vind op mijn manier. Dat was niet wat er ontstond, want ik dwaalde af waardoor vrijheid eigenlijk verder weg was dan ooit, gelukkig is dat nu wel anders.

Door mijn eigen weg van de afgelopen jaren heb ik geleerd dat er maar één manier is die bij mij past. Die manier is mijn manier! De zoektocht naar mijn manier en ook naar mijzelf heeft me gebracht naar hier. Het helpen van ondernemers om ook op hun eigen manier te ondernemen, zonder de weg van een ander te volgen en door juist dicht bij zichzelf te blijven.


Mijn achtergrond en wat ik doe in een notendopje

Ik heb een financiële achtergrond waaraan een geweldige horecaloopbaan vooraf ging. Met mijn financiële kennis help ik ondernemers bij hun administratie en leg ik graag mijn vinger op de zere plek van hun onderneming. Mijn horecatijd heeft me op sociaal vlak een hoop geleerd en draagt er nog elke dag aan bij dat ik me flexibel opstel, graag meedenk en de beste ervaring wil bieden. Samen met de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan en de cursussen en trainingen die ik heb gevolgd en blijf volgen, doe ik naast wat ik al deed, mijn VA werkzaamheden waar ik nog steeds heel erg blij van word, meer dan alleen uitvoerende werkzaamheden. Vanuit mijn vakgebied help ik ondernemers, een bij hen passende strategie op te zetten en te implementeren, om zo het beste uit hunzelf en hun onderneming te halen.

De cijfers zijn naast de ondernemer zelf hierbij een belangrijk uitgangspunt. Ze helpen bij het compleet maken van een strategie, want voor elke ondernemer is winst belangrijk en een strategie moet ook daaraan bijdragen.

Missie & Visie

Online ondernemers helpen bij het samenstellen van hun persoonlijke business strategie met als uitgangspunt, de ondernemer achter de onderneming in combinatie met de bestaande situatie/cijfers en de dromen, wensen en verlangens van de ondernemer. Dit,  met als doel de balans tussen werk en privé te optimaliseren, groei te realiseren en zijn/haar doelstellingen te behalen.


Groei is het mooiste wat er is. Dat wat je aandacht geeft groeit.

Bedrijfsgroei ontstaat wanner alle aspecten van de onderneming in balans zijn en kloppen.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
EINDELIJK HET GEVOEL M’N SH*T OP ORDE TE HEBBEN
NA MIJN SESSIE MET JESKE HEB IK EINDELIJK HET GEVOEL M’N SH*T OP ORDE TE HEBBEN! EIGENLIJK VOELT HET ONDERNEMEN NU PAS ÉCHT LEUK.
Bloom Business
Iris de Vries - Bloom Business